Fotó: ugrokotel.hu
A Maklári Bosch Kötélugró Klub az idén ötödik alkalommal rendezi meg a Bosch Mesterek Tornáját és Demó versenyt május 20-án, szombaton az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban.  

A viadal azt hivatott eldönteni, hogy két korcsoportban kik az ország legjobbjai az adott évben. 15 év alatt és 15 év felett, követve ezzel a nemzetközi szabályokat, azok vehetnek részt a versenyen, akik az elmúlt két évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a hazai versenyeken. A hazai mezőny összes klubja elhozza a legjobbjait, jó bemelegítés ez a nyári Európa Bajnokságra.

Az egyéni versenyzők után egy kicsit lazább program következik, hiszen a hazai csapatok látványos show műsorait nézhetjük majd két kategóriában. 4-6 fős csoportok lesznek először a porondon, majd a 6 fő feletti csoportok műsorait csodálhatjuk meg. Lesz akrobatika, jó zenék, mókás kosztümök és látvány minden mennyiségben.

Az egyéni gyorsasági versenyszámok 10 órai kezdettel, a Freestyle gyakorlatok 11 óra 30 perctől kezdődnek. A show műsorok pedig 14:30-tól tekinthetők meg május 20-án a Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

Az idén első alkalommal kerül megrendezésre a Gála műsor: a nap során a 3 legjobb gyakorlat mutatja meg magát a közönség díjáért 17:30-as kezdettel.

Még több információért klikk IDE.

Várnak mindenkit nagyon sok szeretettel szombaton az Érsekkertben a szervezők. A belépés ingyenes.