Mint, ahogy a HEOL megírta: Pozitív lett egy védett korosztályba tartozó beteg koronavírus tesztje. Az intézményben ápolt beteg állapota stabil.

Nyitrai Zsolt, Eger országgyűlési képviselője arra kér mindenkit, hogy szigorúan tartsa be az operatív törzs által felállított szabályokat. Hozzátette azt is: rendkívül fontos a kijárási korlátozás szabályainak betartása és a védőfelszerelések helyes használata. Ugyanilyen lényeges azonban az is, hogy mindeni megfelelő forrásból tájékozódjon, erre a koronavirus.gov.hu a legmegfelelőbb.

“Ez a húsvét rendhagyó módon telik majd. Arra kérek mindenkit, hogy ebben az évben változtasson a szokásain és ne menjen kirándulni, ne vegyen részt csoportos rendezvényen. Az, hogy Heves megyében ennyire alacsony a megbetegedések száma annak is köszönhető, hogy a megyeiek, az egriek rendkívül fegyelmezettek” – mondta Nyitrai Zsolt, aki ismét köszönetet mondott az egészségügyben, a rendvédelemben és a közigazgatásban dolgozók mellett mindazoknak, akik ebben a nehéz időszakban is munkájukkal a közösséget szolgálják.

Forrás: Heol.hu