Mire van szüksége egy induló vállalkozásnak, egy kezdő cégnek? Először is egy olyan szolgáltatóra, aki biztosítani tudja azt a jogi és gazdasági hátteret, amelyre minden induló vállalkozásnak szüksége van.

A LOGOSZ Cégcsoport is egy ilyen szolgáltató. A LOGOSZ nem csak a cégalapításban lehet a segítségünkre, hanem a székhelyszolgáltatásban, a cégmódosításában, a cég eladásában és a cég vételében, illetve a bélyegzőkészítésében is számíthatunk rájuk. A LOGOSZ a segítségünkre lehet akár Kft., akár Bt., akár Zrt. alapításán gondolkodunk.

A LOGOSZ Cégcsoport Budapesten már 11 irodában és vidéken 9 városban áll rendelkezésünkre. A cégalapítás és a székhelyszolgáltatás a következő kerületekben és városokban érhető el: II. kerület, Bem utca, III. kerület, Bécsi út, VI. kerület Király utca, VII. kerület Rottenbiller utca, VIII. kerület József körút, XI. kerület Andor utca, XIII. kerület Váci út, XIV. kerület Szugló utca, XV. kerület Illyés Gyula utca, XVI. kerület Veres Péter út, XVII. kerület Pesti út és XXII. kerület Nagytétényi út, Debrecen, Kecskemét, Győr, Nyíregyháza, Pécs, Székesfehérvár, Szolnok, Veszprém.

Egerben még nincs irodájuk, de a www.szekhelyszolgaltatas.eu honlapon keresztül minden elintézhető.

A cégeknek nem csupán egy remek szolgáltatóra, hanem megfelelő technológiai eszközökre is szükségük van ahhoz, hogy megfelelő szolgáltatásokat nyújtsanak, hogy az üzleti életben megállják a helyüket. A cikkben olyan alapvető technológiai eszközöket mutatunk be, amelyek fontosak lehetnek cégalapításkor, vagy egy vállalkozás elindításakor.

Telefonos technológia

Az üzleti életben kiemelten fontos szerepük van az okostelefonoknak, mégpedig az üzleti életben használt okostelefonoknak. Jobb, hogyha üzleti célokra nem magán telefont használunk, azaz az üzletet és a magánéletet különválasztjuk, ezért is döntő fontosságú, hogy az üzleti telefon maradjon a cég helyszínén, hiszen ez csökkenti a stressz szintet – ha otthon nem foglalkozunk már munkával – de adatbiztonsági okokból is jó, ha az üzleti telefont nem visszük haza magunkkal.

Az internet kiemelt fontosságú

A gyors és megbízható internet szintén kiemelt fontossággal bír az üzleti életben. A gyors és megbízható interneten a napi sikeres üzletkötések és a biztonságos tranzakciók is múlnak, ezért mindent meg kell tenni a lehető legjobb internetszolgáltató kiválasztása érdekében.

Üzleti szoftverek beszerzése

A vállalkozás indításakor a cég hatékony működéséhez különböző szoftverekre is szükség lesz. Ma már ingyenes szoftverprogramok is megtalálhatók kezdő vállalkozók számára. Ezek arra is jók, hogy először kipróbáljuk a hatékonyságukat, és csak aztán döntsünk az előfizetésük mellett.

E-mail, webkonferencia, Skype és a társai

Minden új cégnek szüksége van modern és megbízható üzenetküldési szolgáltatásokra is. Ezek ma már elengedhetetlenné váltak az üzleti vállalkozások számára. Ezek az üzenetküldő alkalmazások biztosítják az ügyfelekkel és a munkatársakkal történő gyors és gördülékeny kommunikációt, amelyeken gyakran a cég sikere is múlik.