Tízmillió forintos támogatással segíti a Sanatmetal Kft. a koronavírus járvány elleni védekezést. Az összeget a cég az egri Markhot Ferenc Kórház javára ajánlotta fel, ahol professzionális védőfelszerelést vásárolnak majd az orvosok és az ápolók számára az adományból.

Az alábbiakban közöljük a cég sajtóközleményét:

Az elmúlt hetekben országszerte komoly összefogás indult a járvány elleni védekezés kapcsán. Válságos időket élünk, mindannyiunk életének védelme most különösen függ a vírussal mindennapos harcot folytató, példás módon helytálló egészségügyi dolgozóktól, akik számos esetben kérnek segítséget, hogy munkájukat megfelelő módon tudják ellátni. Vállalatunkhoz is számos megkeresés érkezett hazánk több pontjáról, különféle támogatási igényekre. Alapos mérlegelést követően úgy döntöttünk, egri cégként, több száz Heves megyei dolgozó munkáltatójaként az egri kórházat kívánjuk támogatni tízmillió forinttal.

Egészségipari gyártóként küldetésünknek tekintjük, az emberi egészség védelmét, az életminőség javítását. Bízunk benne, hogy felajánlásunk másokat is arra ösztönöz, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék a vonzáskörzetükben lévő egészségügyi intézményeket, a koronavírus terjedése elleni védekezést.
Farkas József  Ügyvezető igazgató

Forrás: Sanatmetal Kft./Farkas Emese Marketing igazgató

Címlapkép :Sanatmetal/fotógaléria/légifotó