Az intézmény online térben is valódi élményt szeretne adni diákjainak a gólyabál és felezőbál legikonikusabb pillanataival.

Az Eszterházy család a nehéz időkben is összetart – fogalmazott Zaja Barbara, EHÖK elnök, amikor a rendezvény ötletének a születéséről kérdezte a Paletta Online.

Tájékoztatása szerint a BálON 3in1 április 27-én 19:00 órai kezdéssel hívja képernyő elé a hallgatóságot egy facebook live műsor keretében.

Minden április 15-ig regisztráló résztvevő ajándékban részesül. A hok@uni-eszterhazy.hu címre pedig bárki elküldheti a galériájában lapuló legszebb egyetemi pillanatait felidéző képeket és videókat, akiknek pedig a távoktatásról születettek vicces emlékei a meme versenyre nevezhetnek, ugyan ezen a címen.

A még nagyobb interakció érdekében a Hallgatói Önkormányzat sok pályázati lehetőséggel próbálja megszólítani társait. Minden évfolyamról április 10-ig jelentkezhetnek a hallgatók a szokásos eskütételek elmondására, most az online térhez igazítva.

Fotó: Paletta Online

A gólyabál egyik legikonikusabb pillanata a bálkirály és királynő választás sem marad el. A félév gólyája és gólyahölgy címet az elsőévesek jelentkezése után egy Facebook szavazás dönti el, akik értékes nyereményekben részesülnek, a szavazók között pedig tombola sorsolással ajándékoznak meg egy szerencsést.

A bál hivatalos része után pedig közös after partyhoz lehet csatlakozni Teamsen, ahol sztárfellépők várnak mindenkit a virtuális térben. Visszatérő arcok, vagy épp az örök klasszikusok, akikkel sajnos még nem minden eszterházys találkozhatott személyesen.

Paletta Online