AZ ERESZEN KERESZTÜL PRÓBÁLT MEGLÓGNI A RENDŐRÖK ELŐL A FIDESZES EP-KÉPVISELŐ.

Szájert a kábítószerekre vonatkozó törvények megsértésével is megvádolhatják miután a rendőrség pénteken egy melegbárban tartott bulin jegyzőkönyvbe vette a koronavírus miatt bevezetett korlátozások megsértését.

Múlt hét pénteken este fél 10 körül a rendőröket egy olyan bulihoz riasztották, amelynek résztvevői a szomszédok szerint megsértették a járványügyi korlátozásokat. A helyszínen a rendőrök körülbelül 20 embert találtak, akik között két diplomáciai mentességet élvező ember is volt.

Az egyik résztvevő, az 1961-es születésű S.J. az ereszcsatornán próbált meg elmenekülni a helyszínről, ezt egy járókelő vette észre. A férfi az ügyészség szerint menekülés közben megsérülhetett és véresek voltak a kezei, a hátizsákjában pedig kábítószert találtak a rendőrök.

A Telex kiderítette: hogy S.J. nem más, mint Szájer József.

A lemondott fideszes EP-képviselő irodájából ugyanakkor a Telex megkeresésére csak annyit válaszoltak, hogy a képviselő úr nem kíván nyilatkozni.

Az ügy előzménye, hogy Szájer József “hosszas mérlegelés” után vasárnap váratlanul lemondott európai képviselőségéről, erről David Sassolit, a EP elnökét is aznap tájékoztatta.

(Telex.hu)