Január 4-én elfogták az egri tolvajt, egy egerbaktai családi házban pedig megtalálták az ellopott antik bútorok egy részét //Fotó: Police
H. László többször is betört decemberben egy egri telephelyre, ahonnan gyalupadokat és antik komódokat lopott el. Most előzetesben magyarázhatja a bizonyítványát.

Az Egri Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen személy ellen, aki 2017. december 1. és 2017. december 23. között több alkalommal betört egy egri telephelyre, és onnan – az eddigi adatok alapján – 40 darab gyalupadot, 30 darab antik komódot, padokat és más bútorokat tulajdonított el.

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt és 2018. január 4-én délben elfogták H. László egri lakost, miközben személyautóval közlekedett Eger külterületén.

A rendőrök továbbá házkutatást tartottak egy egerbaktai családi házban, ahol megtalálták az eltulajdonított antik bútorok egy részét.

A 41 éves férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Egri Rendőrkapitányság és egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

(police.hu)